Oikeanpuoleiset Lintu -housut puuvillaa, Poikaselle. Vyötäröllä ja lahkeensuissa kuminauhat.

Ruskeat pellavahousut Poikaselle, omista housuista. Omat oli alunperin tavalliset housut, sittemmin ne palvelivat mammahousuina madalletulla vyötäröllä ja resorimasutuubilla varustettuna. Mahan jälkeen resori veks, ja tavalliseen käyttöön. Nyt kun lahkeensuut oli jo ihan risat, koitti housujen neljäs elämä. Housuissa on hyodynnetty sivusaumat, ja valetaskut edessä. Lahkeensuissa on kuminauhat ja sivuissa kangasnauhat, jotka toimii noinkin, mutta ne voi myös kietaista lahkeen ympäri, kaventamaan lahkeensuuta. Vyötäröllä kuminauha, ja kangasnauha ja sirkat.

Lahkeensuista tuli vielä tuo ylempi hamonen Typykälle. Sisäsaumat auki ja yhteen, sivusaumojen valmiit tikkaukset hyödynnettiin keskelle eteen. Leikkasin lahkeiden nauhakujien loputkin alareunat auki,  ja saavat rispaantua lisää seuraavissa pesuissa. Kuminauha vyötärölle ja menoksi. Vielä kangasnauhan lopuista rusetti sivulle helmaan.

Froteepaita on alunperin Vaarin kalsaripaita, josta oon tehny itelle paian. Nyt se on tuntunu liian lyhyeltä, joten siitä tuli hyvä kaveri Lintu -housuille.

Ruskeaturkoosi kukkahamonen on trikoota. Pala jäi kun korjasin omaa tunikaa, johon oli ilmestynyt reikiä. Reikiintynyt keskiosa pois, ja yläosa ja helma yhteen paidaksi. Ja jämästä Tirpalle tämä hamonen.

                  

-Lissu