Oi että ylpeänä esittelen pitkästä aikaa, omien kätten töitä :D

Paavon Karhu-takki on tehty, Isän takista, josta irrotettava fleecevuori jäi virkavappaalle ekan talven jälkeen. Irtovuori kuljeskeli tuolla kaapin perukoilla, ja kun huomasin etten oo tälle nuorimmaiselle lapsiparalle teheny yhtään ommaa ulkovaatetta, (oli tieten puutostaki) Niin tuli idea tästä. Minulle niiiiin rakkaasta karhu-aiheisesta takista.

Vuori on Viivin lahjottama pussilakana, josta korvaukseksi on tulossa joskus jotain ;D -Ja nepit Löytö-Palan viimeiset värilliset. Mentiin takki päällä hakeen keltasia neppejä, ja saatiin alennustaki ihan pyytämättä. Ja samaan hengenvettoon, ettei ihmiset nykysin halua värillisiä :)

 

 

Niin, ja tuossa vasemman reunimmaisessa kuvassa Pööppö esittellee tämmösen, Iskän mielestä patentoitavan systeemin jonka Mamma ideoi, että lapsukaiset tassut pysyy lämpinä, lapaset on aina messissä, eikä ne varsinkaan tipu pitkin kaupunkia. -Eräänlainen pussijuttu siis. Mutta en jaksa rakennekuvia alkaa väsäämään että olis helppo näyttää. Vuori on hihansuulta irrallaan, ja kun "tumppua" ei haluta käyttöön, vuori on edessä, mutta  vuorta ylöspäin siirtämällä sieltä löytyy pitkä taite, joka on ommeltu sisäsauman puolelta osittain kiinni.

Päällepäin täysin huomaamaton ja kätevä. Aion viimeistellä systeemin laittamalla jäljellä olevilla keltaisilla nepeillä vuorin hihan sisäpuolelta kiinni miehustaan, ettei puuvillavuori tule riisuttaessa mukana :)

Takkaa helma on reilusti kaareva, kun huomattiin että usseimmiten kun poikaset hommailee ja kyykkii jossain, niin selkä pilkottaa. Aiemmin oon vähän pienemmän liepeen teheny, mutta piilotelllaan nyt pojan selekää kunnolla.

-Lissu, niin mielissään, niin mielissään!! :D