Siinäpä niitä :D -Muutto lähestyy ja ressiä pukkas että mitäs nyt kun ei mahu säilyttelee leveitä tuplarattaita ja kaikkia muita vankkureita. Kiepsahettii sitte kiekkariin, ja kuin tilauksesta siellä oli Emman peräkkäin istuttavat tuplat. Elämää nähneet toki, mutta kaikin puolin ehjät, hintaa 2 egeä :) Ja meni vielä uskomattoman pieneen tilaan kasassa.

-Pietalle löyty nauhalenkkarien tilalle eccon tarralenkkarit pihahommiin, kuvassa vasemmalla. Todella hyväkuntoset, ei oo tainnu edellinen omistaja paljoa ehtiä näillä käppäileen.  Ei oo niin vaalianpunaset ku kuvassa näyttää. Mutta kelvot pihakengät.Tulevia juhlia ajatellen jemmattiin (varalle) limet paljettiskantaalit. Osa paljeteista oli irtoillut, mutta muuten hyvät, ja tarrat ihan erinomaiset, niin Mamma taitaa ommella muutaman paljetin lisää, jos näistä juhlakengät tullee ;D Kengillä oli hintaa 20 snt/kpl. -Käytii yks päivä kaupoissa kattelee juhlakenkiä, mutta ei koossa 25/26 ollu muuta ku sitä yhtä tiettyä inhokkiväriä, ja vielä muutenki rumia.. Kun nro alko olla 30 oli jo ihan hienojaki tarjolla.

Peltipurkit, joku oli maalannu mun puolesta, Kiitos! -Ei tarttenu ite alkaa maalaileen :D -Lasten tavaroille nuo arvelin laittaa. Kun niillä alkaa olla omia juttuja, joihin muut ei saa koskea, ja muutenki kiva että tietää missä mikäki roju on.

Ja mikä parasta, jättipakillinen duploja, kokonaisella eurolla :DDD Tässä kohtaa hymyilytti jo muksujaki leviästi. Ja istuivat niin sievässä rivissä ettei oo melekee mahollista kun iltapalan jälkeen avattiin pakki, ja tyhjensin sen tiskikoneeseen esitellen joka tavaran, ja kuoro tietenki toisti perässä. -Perusleeko, kissa, pupu, asuntovaunu, auto, peräkärry ym ym.. Joskus meikäläistäki onnistaa :) -Vasta löysin kiekkarista lego kehdon, ja veturin osia, sekä Tikrun legoversion.

 

Ja Paaperolle santaalit. Merkki ei sanonu mittää, mutta kunto erinomainen, ei juuri käytetty, tai ainakaa kävelty. Nämäki kenkulit kustansi 20 snt, ja tulivat niin tarpeeseen niin tarpeeseen että. Pinnillä kans kengät oli enempi ku tillauksessa kun nauhojen kans touhuaminen oli yhtä saikkaamista.

Nyt minä voin siivota omaa kaappia, ja kaikki ne Paavolle liian isot "varasandaalit" pistää kiertoon..

 

Oijoi, paljon muuta ihanaa on ehtinyt kertyä tän minun osalta pitkän hiljaisuuden aikana, mutta esittelen niitä kunhan ehdin :)

 

Mukavaa Juhannusta!

 -Lissu