Täsä sitä nyt ollaan. Iki kuuna maailmassa en oo aikonu leuhottaa että valmistinpa tuossa kestovaipan tms :D -Ja kuinkas kävikään. Leikkelin aikoja sitten läjän pöksyn suojia, käytännöllisesti fleecestä, ettei tartte huolitella reunoja. Mutta enpähä saanu ees pul-kankaita niihin ommeltua ja tuolla ne vaan loju. Ja mulla omatunto kolokutti jokaikinen kerta ku vessan sekäjäteastiaa haalasin tyhjennettäväksi.

Mutta sittenpä ilmaantu reipas sukulaistäti Kerttu kuvioihin, ja otti leikatut fleecet ja yhen pul -mallin mukaan, ja pallautti tämmösen kasan ommeltuja suojia. Ja kaiken lisäksi mukana oli ihastuttavia Äppi pul-kuoseja. Minä naputtelin äkkiä näppärit paikoilleen ja testikierrokselle, mitä iho tykkää!

Kymmenen pisteen vihje: fleecepalat toimii mainiosti vanulappu/puhistuspyyhkeenä. Pesupussi vessan naulakkoon, ja käytetyt sinne. Kun pussi täyttyy niin kiinni ja pesuun. En tiiä onko jo vanha juttu, mutta ite olin ihan innoissani kun oivalsin moisen. -Puhistusaineet ei ees haise pahalle, ni viittii suoraan pesupussiin kerätä :)

-Lissu