Ompelukset on jääneet vähiin, jotta yöunoset olis kipujen suhteen turvattu. Niinpä pittää turvautua jo olemassa olevaan, kun on lahjomisen aika. 

.

 

Paita on Tuttan 80 froteinen takki, mahollisesti -70-80 luvulta. Valkoset nepit, ei näy kuvassa, mutta innoittivat kuitenki ompelemaan tuon ikuihanan ronsun tuohon helmaan. Lakki oli alunperin vaaleanpunanen, ja sellaisenaan aioin sen ensin antaakkin, mutta kattilävärjäys vei mennessään, ja lakkin sai monen muun ruman värisen ohella komiaa oranssinpunasta väriä. (muista muuten pestessä, en muistanu varottaa.)

Housut on ihan tämä vuosituhannen henkkamaukkaa, ja vakosamettia. Kaikki edellä mainitut poimin omilta vaihtarikutsuilta. Tuttinauhan näpersin omin pikku käpälin, ja siihen käytin vanhan henkselin soljen, pätkän uutta pyörökuminauhaa, ettei räpsähdä lasten käsittelyssä. Vanhasta tuttiketjusta tuttirenkaan. Ja sekalaisen lajitelman helmia puretuista/hajonneista koruista ja laatikoiden pohjilta. Ja molempiin päihin ehkä puolentoista sentin verran solmuja ja kiskoin ja kiskoin, eikä levenny ;)

Tuttejaki lankesin hankkimaan asuun sointuvina punasen kuvioisina, vaikken Nanten makua vielä tiennykkää, tutin suhteen. Mutta onnistunu valinta, kelpasi nuorelle Herralle vallan mainiosti.

Pakettiin kuului tieten myös perinteinen vauvakirja.

 

-Lissu