Otsikko kuulostaa varmaan sangen lupaavalta? -Mutta sortsit vaan pakko esitellä. Koska tämä tojentotta on löytö, tirppatorilta kalsongit lempiväreissä, lahkeenpitttuus piisaa nilkkaan asti, mutta vyötärö ei yllä kainaloihin niinku yleensä, vaan ihan vaan vyötärölle. Ehkä uskaltaudun joskus kauppaan kalsari-ostoksille. Nämä oli nimittäi Finnwearin pökät, että luultavimmatusti on tarjolla jatkossaki. Kymmenen vuojen takaset muistot kaupasta hankituista kalsareista on vaan niin hehkeät, että oon toistaiseksi tehny ne itte. Mutta enää ei ehkä tartte, jesss!

Hamonen on jonkun oma tekele, resorivyötäröllä. Joku on raaaskinu leikata vinoon oikeen kunnolla, toisin ku minä, pihikinttu. Mukava hamonen, ehkä saatan riipiä resorin veks, ja tehä pienen jonku halkion vyötärölle, ja vyötärökaitaleen. Mutta tämä on nii ohut ja kesäne, että sitte seuraaville helteille!

Paita oli pakko kaapata mukkaan, kaikki eellä olevat on siis paikallisen Pelastusarmeijan tangoista. Pistän yhen lähikuvan vielä paiasta, joka on ihan outoa merkkiä, mutta hyvän mallinen, pitkä ja sopiva. Ja lähes täydelliset värit, pikkurannut jotka ruskeasta erottuu selkeimmin on kultaset. Ne ku ois hopiaa :)

Semmosia eiliseltä kirppukeikalta. Tännää käytii mainostamissani pihamyyjäisissä, ja sieltä sain luvan ottaa kuvasatoa, ja tietenki tavaraa niin paljo ku massi sieti. Myöhemmin niistä herkkupaloista lissää!

-Lissu