Tämän peiton oon esitelly täälä jo aiemmin, mutta vasta nyt pystyin taikomaan risasta parisängyn peitteestä, päiväpeiton yhen ihimisen sänkyyn. Eli irrottammaan reunoista hapsut, mittomaan, missä ois vähiten reikiä ja reppeymiä, ja korjaamaan reiät, jne. Mutta sen esittelen myöhemmin, ja nyt katellaa hamosta, jonka Viivin mallin innoittamana tein peiton jämistä.

Sumia on kuva, ja ruttunen mahaki näkkyy. Mutta hamonen on mukava. Malli on niinkin hurjan hankala että suorakaide leveydeltään pikkuse löysempi (n.15cm), ku lantiolta farkut jalassa otettu mitta, ja vyötäröllä kahen sentin kuminauha, samaten helmassa, kymmenen senttiä pitempi ku vyötäröllä.

Kirpulta löyty eilen mukava paita: 2,90. Näyttää kuvassa vähä pinkiltä, mutta on ihan rehellisen punanen. Iltasella käpästii naapurissa kylässä, niin pistin punaset sukkikset jalkaa, ja oikeenki oli tyylikäs matami. (vanha peitto hameena ;D)

Tämä tyynyliina hankkiutu matkaa samalta reissulta ku paita, hintaan 60 snt. Pohjavärista huolimatta, tai ehkä juuri siksi, kangas on aivan ihastuttava. Oon pitkään haakuillu jotain tälläistä tauluksi. Yks kangastaulu kyllä jo on. Erikoisen mallinen, tyyliin 40X70 tai jotaki sinnepäi. Mietin taulua, koristetyynyä, hamosta Typylle?? -Aluksi menee ainaki koristetyynynä, kun Typy "muka" vaalianpunasena saa tämän vaalianpunasen peitteen, Poikanen vihreän (josta siis hamonenki tehty, tästä näkkyy ehkä kankaan pinta paremmin):

Lissu, ylenpalttisen tyytyväisenä suoritukseensa :D