Huovutettuja kukkia, isoja 10cm halkaisiltajaan, irrallaan kiinnitettäväksi minne haluaa, pieniä rintaneuloina, ja alla vasemmalla voisko tuota nimittää avoimeksi keepiksi, tai bonchoksi?

Ylhäällä oikealla värikkäitä patalappuja, keskellä iki-ihania kaulakoruja, jollaisen haalin itelleni jo sieltä markkinoilta, oikeassa reunassa vaan yleiskuvaa kojusta. Alhaalla vasemmalla herkullinen värikimara huovutusvillaa, josta mekin noukittiin pari pussia, keskellä värikkäitä korviksia, ja reunassa hauskoja pyöreitä koruja, joihin oisin langenny, jos metalli olis ollu hopeaa, tai hopean väristä, mutta se olikin kuparia.

Oikialla ylhäällä laukkuja, keskellä yleiskuvaa kojusta, ja oikealla irtohelmia, riipuksia yms. Alhaalla vasemmalla paperinaruvyyhtejä, virkattuja ja huovutettuja pipoja, keltanen lähti Pinnin talvimyssyksi. Oikialla huovutettuja pallokorviksia, kukkia yms.

Eli niinku mainos sanoin, valmista tavaraa, ja materiaalia.

Ja tässä on meiän hankkimat villat käytössä, Veeti tekkee itelle lompakkoa :) (Huom, ahh niiiin ihana vaalianpunanen vessa :( :))) Jostain syystä tekstillit, ja iso osa irtotavarasta alkaa olla mustaa ;p) -Poikanen oli ihana kun alko puuhata villan kans, ja kyselin mitä haluais tehä, ja ehottelin patalappua, ja paiankoristetta yms, niin hän halus lompakon. Lompakko on vielä hiukan kesken, koska en uskalla antaa poikasen kurvailla ompelukoneella. Jos Veetistä riippuis niin se ois takuulla jo valmis. Jonku kerran on äitille jo huomautettu että millon laitat siihen ketjun.

Ehkä eskarilaisena alotetaan ompelukoneen käytön opettelu, kun intoa piisaa. Oishan se näppärää, jos kakrut alkais ite väsätä vaatteensa :DDD

-Lissu