Pyöräreissusta lähimpään kukkakauppaan, sekä markettiin tämä sotkeminen alkoi. Perjantaina oli päässeet valikoimat jo kutistuun. Ja kolmanneksi kierros takapihan risuläjälle, jonka olin kasannu syksyllä leikkomistani risuista, ennen lumien tuloa.

 

Heti alkuun mielessä oli kranssin keskelle tehty asetelma, mahdollisimman luonnollinen, ja lintu. -Kun luonto, ja erityisesti linnut oli Mummulle niin rakkaita. Karviaisen oksista kasasin kranssin, ja höystin männynkävyillä. Sitten porasin muoviastian joka kulmaan pienen reiän, ja kiinnitin sen kranssiin, ettei se kriittisessä tilanteessa humpsahda läpi.

Tässä vaiheessa soi puhelin ja loput tein kirjaimellisesti vasemmalla kädellä, vaikka oikia kätinen oonkin. Valkoiset krysanteemit löysivät paikkansa ensin, ja oranssit pienemmät, sitten "peitteeksi" . Pohjalle tiputtelin vielä käpyjä, ja valkoiseksi maalattua harsokukkaa. Onhan talvi.

Sisalista tein enkelin kauniille Linnulle pesän.

Etupuolella on lintu, ja oikea kuva on takaa. Laitoin pariin kohtaan hopearusetit, ja hopeisesta organzasta muistonauhat.

Lopputulokseen olin tyytyväinen, vaikka materiaalit edessäni, en tiennyt mitä niistä tulee.

Siitä tuli sekä tekijänsä että "saajansa" näköinen, kun etiketti ehotti jompaa kumpaa.

-Lissu