Kirppuillen jälleen. Kun jatkuvasti koko muuttuu, tarttee myös uusia vetimiä jatkuvasti. Kaikista parhaat/mukavat/kätsät ynnä liuta muita sopivia ylisanoja on hyvin istuvat ja sopivat farkut. Ei sukkahousupillejjä, muttei purjeitakaan lahkeissa.

Nämä Pepe Jeansin farkut kaappasin mukaan kokeilematta, eikä onneksi tarvinnut katua, vaikka hinta oli kirppishinnan kipurajoilla 8 egeä. Mutta eipähä uutenä sais kovin tyylikkäitä jameksia sillä hinnalla. -Ja vautsi, nämä on ku mulle tehty. Pyrstökuva oli pakko laittaa tuommone hassuhöpötys, ilman salamaa otettu, ja tärähtäny. En kai muuten kehtais täällä takalistoa esitellä, vaikka kuin pökät jalassa, ja niitä tässä niinku koitetaan näytellä ;b

Paita on henkan, ja ostettu jo joku aika sitten, en muista miltä kirpulta, tai mihin hintaan mutta halvalla, ja tykkään mallista, vähän lörppö, ja pikkuset hihat. Ja kuva on parasta, sekä maisema että kasvot!!

Helmet on paikallisen Pelastusarmeijan antia. Ja ihanat. Samanväriset muovisena, kuin ne puiset jotka annoin edesmenneelle Ystävälleni, koska hän tykkäsi niistä niin kovasti, ja lainasi usein, kun asuttiin kämppiksinä. Kun muutin miehen perässä takas pohjoseen, lähetin helmet eräässä kirjeessä hänelle, muistuttaan minusta rontista. -Minulle olisi tosi iso juttu saada helmet takaisin itselleni, Ystäväni kuoleman jälkeen, mutta minulla ei oikein ole yhteyksiä keneltä kysyä, ja en tiedä kehtaanko?? -Tunnearvo olisi mittaamaton.

Kaikkea sitä miettii, pieni ihminen. Mutta tässä yks mukavimmista asuista. Lisäksi mulla on helmien keltainen hauska lenkkihiuspanta, joka täydentää kivasti arkista pukeutumista.

-Lissu

(->pistää kategoriaksi kaunista, kun ite posettaa eestä ja takaa :DD)