Typykän huivi ja saappaat on bongattu täällä aiemminki. Aina ku Tirppa jää linssin tuolle puolen, iskee päälle kunnon posetus. Ja tässä siitä muuan maistiainen. Tällaisena "arkisöpöstelijänä" hän oli mukanani viime vkloppuna jolloin liikehittii ihan naisväellä. 

Omat releet oli jotenki semmoset ettei hyllyn kenkävalikoima riittäny, ja muistin omistavani tälläiset:

Ikuvanhat saappaat, jotka nappasin mukaani kuormasta, jonka tuttavaperhe toi perheen isän vanhempien kotitalon vintin raivauksesta päivänvaloon, ja mahollisesti käyttöön? ->Kiekkariin. Saappaat on suomalaista tekoa ja nahkaa, sivukuva näköjään puuttuu kun kunnon kiilaläskipohjat jää piiloon. -Päälle oli eksyny kesän ja talven sekottava vaateparsi, ja sukkahousut  jolloin ei korkkareita oikee viihti jalkaansa laittaa. Varsinki jos ovat rotan-tappo-mallia.

Punaset verkkosukkahousut, farkkuhamois, toppi, ja lampaanvillaneule, jonka kyynärpään lumihiutaleet hurmaa edelleen. -Kiinnyn hassuihin asioihin. -On jo huomattu!

-Hahaa, pintaliitoa huomaamatta, norjalaisneuleet ovat vakuuttavan alkuperän mukaan kovassa huudossa joissain piireissä, joiden liikkeet eivät tietenkään hetkauta kanankakan vertaa tavantalliaisten elämää. -Lukuunottamatta ehkä muutamaa norjalaismaammoa, jotka saavat tehä suuresta rahasta ihan aidon, jollekkin, jolle alkuperä merkitsee jotain :D (Mun paitanihan on sentään lampaanvillaa, ja kaulus muistuttaa erehdyttävästi "revontulikaulusta" mikä sen nimi oikeasti lienee. -Ihan sama. Tämä on kuitenki mieluinen ja lämmin vaihtoehto, ja kun norjalaisneuleista puhutaan, tämä muistuttaa eniten sitä oikeaa, jos vaihtoehdon on löyvyttävä mun vaatehuoneesta.)

Nooo, varsinaisen tyylitaiturin menomonot kaipasivat kuiten pikalankkausta, ja selvisivät sillä oikeenki hyvin lähtökuntoon. Vielä mulla on suunnitelmia näitten kenkien varalle, mutta ihmetyttää ihmismäärä, joka ei ilmeisestikkään tiiä kenkien hoito-aineista, tai suutareista mittää. Nojoo, minun onnihan se on.

Siinäpä näkkyy kuin paljo pikalankki sai aikaan.

-Lissu,

kiirehtii saunaan, kera Tirpan, jotta taas ehitään liikekannalle. -Arvonnan koruvaihtoehdoista en ole osannu vielä päättää, mutta onneksi aikaa on vielä ;D