Meillepä tuli hyvä yksvee päivä, 11.1.11 :)

Enpä tullut sitä ajatelleeksi vuosi sitten kun keksin keinon jakaa kätevästi kaikki ihanat hömppälöydöt, aarteet, tekemiset ynnä muut Viivin kanssa. Välimatkaa ku on rapiat 360 km, ettei ihan joka viikko kipasta iltakahaville.

Blogissa "ei oo mitään henkilökohtasta" (heh, krhm), silti läpileikkaus mielenkiinnon kohteista. Siispä blogi jäi avoimeksi - vaikka olin neljä kuukautta tuskaillut sananvappaus-kysymyksen kanssa (jouvuttuani luopumaan edellisestä blogista). Mutta päätin että silimänruuan saan jakkaa.

Ja hassua, huomasin jossain vaiheeessa että tarvitsemme blogiin taustojamme valottavan Lissu/Viivi -sivun, koska meille alkoi tulla vierailulle aivan uusiakin blogituttavuuksia - ihan vakkarivieraiksikin :) Tervetuloa edelleen!

Kiitos teille, Ystävät, Tuttavat, Blogituttavat, ja kaikki vierailijat kommenteista käydessänne!! :)

On ilo, kun vielä joku kolmaskin jakaa ilon kanssamme;)

-Lissu

TÄMÄN VUOKSI JÄRJESTETÄÄN ENSIMMÄINEN ARVONTA!

(Lissu on tällä hetkellä sairaalassa, joten hänen arvontapalkintonsa, koru, on meille vielä yllätys. Mutta siitä tulee kuvaa, kunhan Lissu kotiutuu.)

Arvonnassa on siis meiltä molemmilta jotain itse tehtyä. Toinen arvottavista on herkullinen kauppareissujen piristäjä ja kirjastokeikkojen namupala, Peppi-kankainen kassi! Kassi on ommeltu tavallisen 30L:n muovikassin malliilla, ja se on varsin kätevä ja luja. Ja ennenkaikkea... kiva katsella! ;)

Tässä tulee viimein koru(vaihtoehdot)! 

Harrmittaa kun pari kivaa ideaa ei ehtineet tähän mukaan, mutta toipuminen on tärkeintä nyt.

Isot kuvat, numeroineen. Tässäkin siis pääsee valikoimaan, sen joka tyyliin, ja värimaailmaan parhaiten sopii ;)

Tässä yksityiskohtia. Materiaalina puuta, nahkaa, hopeoitua korumetallia, kivihelmiä, muoviakin. Tuttuun tyyliin iso osa materiaaleista on ainaki toisella kierroksellaan. Osa uutta, kuten vihreä vahanauha, ja malli 5 on vanerista tehty rakas Kiemura! Uutta matskua, mutta hyötykäytetty isompien töiden jämistä ;P

-Lissu 18/01/01 :)

Tule mukaan kassin ja korun arvontaan kommentoimalla. Laita kommentoidessasi sähköpostiosoitteesi sille varattuun paikkaan - se näkyy vain meille, ja sitä kautta tiedämme kysellä osoitettasi jotta voimme postittaa sinulle ihanuuden :)

Arvonta on voimassa 11 päivää, eli 22.01.2011 klo 22.01 saakka ;b Arvonnan voittaja saa valita palkintonsa. Kakkoseksi tulija saa jäljelle jäävän ;)

- Viivi