Perjantaina, muutenki vilskeisen viikon ekstrana avitin veikkaa paperishow:n hallinassa, ja hurrautetti kiekkariin hankkimaan kalustoa homman helpottamista varten. Sieltähän löyty juuri sopivasti arkistointihyllykkö, jossa oli tilaa säilytelllä tulevia ja meneviä, kunnes joutaa Rapidin rei´ittimellä iskemään reiät, ja laittamaan asianmukasiin kansioihin. (kansioita siellä riittää, kaikenkokosia ja värisiä, ja koska itekki tarvin, suuntasimme sinne)  -Kiire pukkas päälle, ja minä pikapikaa vilasin rättipuolen läpi. -Ainahan sieltä tahtoo jotaki mukkaan tarttua..

-----------------------------------------

Tämä ihokas lähti suuresta koosta huolimatta mukaan, hyvälaatusen kankaan vuoksi. Raiat on painettuja. Niskalaput oli leikattu veks, mutta sivusaumasta löysin kotona yllätyksekseni lapun, jossa luki nanso :) -Kyllä laatuvermeen näköjään tunnistaa. ->Aikomus muokata paiaksi itelle tai poikasille. Kaulus näyttää mukavalta. Vallitsevan kaapu"muodin" aikaanhan tätä vois käyttää tällaisenaan, jos osais kantaa ;D

Tämä Henkan ruutupaita oli mieluisin löytö tällä kertaa, ja on ehtiny pyörähtää jo pesussa, rummussa ja päälle.  Mukavalta tuntuu, ja näyttää! -Pari mieluisinta väriä, kuvassa ei ehkä niiin erotu että ruudut on mustien lisäksi leijonankeltaisia :) -Satulalaukku, buutsit, leijonankeltaset helmet, musta tai keltanen toppi.Ja anopin antama risa lierihattu..

Tämä pikkuveska on noin kämmenen kokoinen, eikä istu meikäläisen värivalikoimaan. Mutta välittämättä siitä, Kummitypylle se istuu kuin nakutettu, ja sattui olemaan kaiken lisäksi uusi, niin pitihän tuo jemmata mukaan. Solki, himmeä hopeinen on hieno. Tämmönen ilman kiiltoa, oranssina, punaisena, tai vihreänä olis silmänilo mullekki :D

Ja Pikkutirpalle, ehkä turhankin "tyylikäs" kolttu. Joku siinä vaan sai sympatiat puolelleen, ja nappaamaan sen kainaloon. Ja se joku mahtaa olla pystykaulukset, ja pussihihat. Eellä mainitut on neulemekossa kiinni. Pikkusen oli nyppyä havaittavissa neuleessa, vaan eiköhän tuo puuvillasta lähe. Keskelllä alhaalla on tuommonen kingi, "Hei, olen tuleva mammamalli" potretti :DD -Mutta hihansuita Tirpukka siinä koettaa näyttää.

Viimesenä muttei vähäsimpänä, pussilakana. Yhtään reikää tai vaurioita ei toistaiseksi ole löytyny, ja projekti -lakanavarasto mieluiseksi- siis etenee. Tästä mahtaa tulla noin lasten koon pussilakana, tyynyliina, ja jotain muuta vielä lisäksi. Oranssi aluslakana oottaa jo. Ja perintöpastellit on heivattu oottamaan värisammioita. Hahaa!!

Kaikkeen edellä leuhotettuun upposi hurjat 3 egeä, eli suosittelen lämpimästi edullista ja yllättävää tavarataloa!

-Lissu