...varsin outo ilmiö, eikö? -Että minä harhailen tirppatorille, ja unohun sinne ihmetteleen... -Hyvällä syyllä, kävin tarkastaa liikkuuko siellä omat roinat.

Uskomatonta... Eppäilin ostanko varkaan tavaraa, vai miten joku myy verekset skantaalit parilla äyrillä? -Tuo korossa oleva aukko on iskeny tajuntaan jo joskus aiemmin. Lisäksi hopianväriset niitit, joita harvon näkkyy...  Tai mun näkökulmasta harvoin :D ->sopivissa kengissä hopianväriset soljet tai niitit.. Valkonen, käy kaikkeen :)   -Vasemman yläkulman kuva on vaalennettu, että aukko erottuu. Oikian reunan yläkuvissa näkkyy hintalapun remeli vielä, tuskin moni viiihtii sen kans tepsutella??

Ei voi muuta ku ootella koputtelukelejä :D

Samalta kirpulta tuli investoitua tuo valkonen helminauha (70snt). Hurjan pitkä, kolminkerroin käytettävä kai? -Sieltä on myös oikian reunan teräksinen (oletan) kääty. Keltanenki saattaa olla samasta, nyt en vaan muista..

Mahtavaa, koittaa ottaa itestä takaa päin kuvvaa. Jee.

-Jokatappauksessa, eilisellä humputtelu-retkellä poikkesin glitteri-plingpling kauppaan. En ole koskaa löytäny kaupoista kelpoja hiuspidikkeitä, ku ei niitä oo viittiny alkaa kokeilee. Ja harvoihin tämä turpas mahtuu. Kaikista perusklipsisoljistaki joutuu heti poistaan jousen, että häivenet mahtuu kyytiin. Kirput on ollu parhaita tässäki asiassa, ei ole paljoa menettäny vaikka klipsi ei passais. Ensin pesupussissa pyykkikonneesee, ja käyttöön vaan jos on huiiippu

Nytpä myyjä oikee houkutteli kokeileen, ku tunnustin, että jotaki tarvis, vaan ei meinaa peruukki mahtua mihinkää. -Nyt vaan vois olla toivoa ku suurin osa on lyhyttä, ettei nutturaan esmes jää ihan mahottomasti tavaraa. Tämän ostin testaamatta, kun letti oli jo ihan mielettömän sähkönen. Ja sovitettuna olis varmaa jääny ostamatta. Ei oikee kauniisti asetu, ku hiusta on silti reilusti. Tämä on se pienten piilop...lehtien mainostama systeemi, jossa on kammat molemmilla sivuilla, ja risteilevät helmikuminauhat keskellä.

Tässä Typy on hervottoman "mummo"kamman mallisen hiusvekottimen mallina. Myyjä kiikutti, Tämä sopis sun hiusten väriin.. Kyllä, ja koristelut vaihteleviin vaatteisiin. Kampa on iso, oikiassa yläkuvassa näkkyy kuinka piikit pilkottaa hiusrajasta. -Mulle tämä on sopiva, ja pysyy!! Muttei yhtään hassumpi Tirpallakaan. Hälle ostin oranssinpunasen hainhammas-tyyppisen soljen, josta jää näkyviin hieno perhonen, kun solki on kunnolla hiuksissa.

Postilaatikossa oli kuori. Nimi ja osote oli kirjotteu oudolla käsialalla, ei kerrassaan, ei kenenkään tutun käsiala.. -Eipä kumma, netissä käsiala on aika tunnistamatonta :D

Kiitos Paula!!

-Lapset on löytäneet jo ittensä, alhaalla makoilee Typy mietiskellen, taikasauvan kans pörrää Äppi, jolla virtaa riittää, Ja Poikanen oli kitaristina itseoikeutettu soittoniekka. -Olipa mukava saaha postia, oikeita kirjeitä. Jokkaisessa oli vielä poikuekki huomioitu. Muumitikkaritki löyty yhestä kuoresta <3

Viimeisenä merkillinen yhden-näköisyys

(kuva räpätty just ilmestyneestä kevät/kesä kuvastosta)

Hmmm.. Vanaha juttu, tuli tehtyä jo vuos sitte :P

Typyn kolttu, näköjää jo yli vuosi sitte

Viivin kolttu, sammoihin aikoihin tehty, annettu lahajaksi vaa myöhemmin...

Näitä tulee vastaan jatkuvasti? -Onko opiskelut tehneet tehtävänsä ja tulee poimittua vuosi, puolitoista etukäteen ne jutut, jotka on tulollaan.. Ja aina harrmittaa, ettei voinut jatkaa loppuu asti koulua, ja tehä työtä alalla.

-Lisssss