Kurkistus ovelta mun koppiin. Joka on vielä sekasi ku seinäkello.

Sori. Ei kerrassaan nyt voi tarjoilla teille pystykuvia :P -Kuva on ovelta ompelukonepöytää vastapäätä. Valkonen on kans hylly, johon on kiinnitetty saranoilla liimalevy oveksi.. -Koetin kovasti turvata omaisuuttani piilottamalla ne ovien taakse..

Kuva sisältäpäin. Komia lukkosysteemi, ja perinteinen sokkaki! Ei kulie penskat täälä, ei.

Kankasia, pahvilaatikkua, unelmakansion kylykiä. Vaarin vanaha maastopaita, oottamasa uutta elämää.

Siinä on taas maalima heikunkeikun..

Muttamutta. Aikani haisteltuani, sain viimein terveystarkastajan kattomaan. Sitte yks aamu tuli heppu tutkimaan. Alako purkamaan. Pistin tenavat pihalle hoitajan kans. Eikä muksut ennää kotio päässeetkää. Nyt sielä ei voi ennää asua, ja kovasti on asumus hakusessa. Eilisestä aamukasista oon ettiny sijaiskämppää.

Vaikka vaurio on taloyhtiön vaiva, ja meiän omaisuus sielä homehtuu pilalle, nyt ku kaikki mätkyt on esillä, auki ja leviämässä. Katto pään päälle on silti oma ongelma. Himpun tuntuu että onko tämä nyt iha oikee. -Tilanne on jossain määrin verrattavissa siihen että kämppä ois palanu. Vielä ei tiiä mitä sieltä saa terveenä ulos. Eikä siellä voi eikä saa olla.

 Fotot on eilisiä. Tällä hetkellä heppu sielä piikkaa lattiaa  auki, hengitys-suojaimet naamalla, ja happipöntöt selässä..

 

Nuo on alakerrassa. Ne pitäs heivata äkkiä johonki. Muut on yläkerrassa, todennäkösesti turvassa.

 -Mikä herkullisinta, pikkuvaivoja siis; Tiistaina kävi avustaja siivoamassa, ja laittoi tuon Mun kopin niin komiaksi niin komiaksi. Keskiviikkona tojetaan ettei koko kämpässä voi olla eikä elellä

-Kaksion 55 neliöä, kävin tarkistaan aamulla. Kelpaa. -Huomenna pittää käyä kattoon toinen, koska se olis maantasossa. Vaan kai siinä nupille käy samallai ku kämpälle. Homehtuu, ja kutistuu kolmanneksen. Jiah.

Lopuksi  onnellinen turhake Typylle, joka saa hetkeksi suupieliä pyrkimään ylöspäin:

-Lissu