Saatiin aikamoinen pläjäys vaatetta. Suurin osa oli isoja, ja laitettii eteenpäin kiertämään. Jotta jokkainen saa penkoa mitä tarttee. Meille jäi tämmöstä perus-settiä.

Lasten kans valikoitiin mitä tarvitaan. -Kummasti nuo mukulat kasvaa koko ajan, ja isoimmalle tarvii aina sitte hankkia vermeet muualta, kuin siirtää sisarusten kaapeista toiseen ;) -Vasen reuna on Poikaselle, on talvisaappaat ens talaveksi. Kesäkengät tulevaksi kesäksi. Jättikoon jalkapallopaitoja kaks kappaletta, joista aikomus tehä poikasille paiat. Samaten MikkiHiiret iski poikaselle nyt kovasti, Mamman äänettömästä vastarinnasta huolimatta :D -Hyödynnettää vaikka kuvat. Villasukkia oli vaikka kuin, ja ihania.

Typy sai punasen pontson, tyylikkään puna-valkoruutusen paian, valkosen kivan paian, ja komiat villapökät. Jotka parasta aikaa lämmittää mäenlaskussa.

 

Poikasen aarteet, huppari, vihreä vaarinpaita, ruskeaita elukoita valkeassa paiassa. Raitapaita :)

Joku on aika mielissää uuesta pelastusliivistä! -Kesällä lähetää taas Vaarin Paatilla seikkaileen, ja kalalle.

Pikkuse on kasvunvarraa :D -Äppi ois halunnu testata aivan kaiken. -Ja suurimman osan ehti kokkeillakki. Tämä toppapuku vaan oli muutaman kaliiberin verran iso, iso Poikasellekki. Joten lähti naapuriin täksi talveksi. Ja jos on jotaki jälellä, tullee Poikaselle ens kylymäksi. -On varmaan, ku uuen karhia puku oli.

-Lissu

 

-Lissu