Viivin innoittamana menin tilaamaan itellekki pöytäliinaa Ellokselta. (Joka noin muuten sivuhuomautuksena meinas eilisillä kekkereillä viiä pääroolin :D) -No, tottahan sieltä löyty muutaki herkullista. Vaikkei se meininki oikee iskekkää, ni välillä tulee sorruttua. Ja pohdiskeltua sitte shoppailujen eettissyyttä. Ahh, niin vaikia kysymys. No, itse asiaan, eli uuteen kolttuun:

Ja edelleenkää ei saa rajattuja kuvia tänne. Oooon se kumma! -No esitelläänpä sitte siinä sivusa hiukan paneeliseiniä pappalasta, ja hiuskampaan sopivia muovikerpeeroita :D -Tuommonen röyhelöhörhelö tunika/mekko. Paksut sukkikset ja legginsit päälleekkäin, oon pitäny mekkonaki, vaikkei mittaa ihan hurjasti olekkaa.

Kaulus on huippu! -Näyttää vaan aika teltalta. Harmi. -Mutta tuntuu mukavalta.. Ihmettelen miten hoikat ihmiset löytää vaatteita, jos minäki meinaan hukkua pienimpään kokoon?? -Joutais lopettaa hyysäämisen, largeen smoolin laittamisen siis :( -Niin vain on käyny, mittataulukoiden "suomentamisen/päivittämisen" yhteydessä. (Taas sivuaskelille) Kolttu on napannut nykyisen luottovaatteen tittelin kyllä helposti. Vaikka seassa on tekokuitua, ei tunnu niinku ois muovipussi päällä. -Yleensä oon luottanu kyllä luonnonmatskuihin. Ne kun eivät sähköistä lettiä.

Helmasa riittää volyymia vaikka tyllihameen kiskasis alle. Ja kaulus on niin näyttävä, ettei kannata laittaa korua, joka valui vaatteelle, ihan vaan pieni koru kaulaan.. Pieni, sentin halkasijaltaa olevia lenkkejä ketjussa :D -suhteellisuuentaju taitaa olla korujen kans mennyttä.

Samassa paketissa ilmaantui kauan hakusessa olleet hopeiset korkkarit :/ :D -Viivi piä sää pinkki ja vaalianpunanen, mää voin rohmuta hopiat ku harakka :P -Systeriltä on ollu kyllä kestolainassa yhenlaiset hopeiset, hyvin palvelleet nekin. Mutta mokomat aavistuksen pienet, ku päivän päälle kintut turpoaa. Ja himpun tummat, kun musta hohtaa hopean alta.

Oisko kantaa joku seittämän senttiä. Mukava on kipsutella. Oon pitäny nuita sisäänajossa kotosalla sisäkenkinä, ettei tarvii rakkoja hankkia kun pääsevät tositoimiin..Väri on ihan oikian hopian oloinen ja näköinen. Värjättyä (teko)nahkaa.  Takaa pilkottaa aivan vereksen oloiset punaset. Ne on tarttunu mukaan uuleoporin vissiin tuoreimmalta kirpulta, hurjaan kahen egen hintaan :O

Matalat, kumipohjaiset.. Ei kantapala pääse heti loppumaan :) -Nämä onnettomat oli jalassa kun kompuroin lastenhuoneessa lelujen yli, astuin yllättävään vesilätäkköön (-voiko leikkipottujakkaa keittää ilman vettä?) -ja humpsis,  reväytin pahasti selkäni :/

Heti unelmapehmeät jalassa, osittain nahkaa, reikiä päällä, ja remmi jossa kuminauha.

Päältäpäin vielä..

Lopuksi voi julistaa vielä vähän..väriä! -Joku möi kirpulla 20 tai 30 snt kpl.. Lieneekö helppojaki taitella. Tai sitte oli vaan muuan satunnainen joista halusi eroon. Muut oli erivärisiä, joten tämä muutti meille, ja tarpeeseen.

-Lissu