Kipasin eilen hankkimaan suolalamppuun uutta valonlähdettä, ja pitihän ne alerekit penkoa läpi, jossain mielenhäiriössä..

Siinä komeilee uus mekkonen. Edellisen, lyhythihasen semmosen jouvuin myymään, kun jossain täpärässä tilanteesa vejin sen päälle. Eli juuri silloin ku tarvii asun jossa on mukava olla, ja se on melkei juhlava, mutta ainaki asiallinen. Ja tietenki rento. Ja se eellinen läninki riekku päällä.

Huuups, kävelin vissii sementtisäkkiin ;) -Mutta aika komiaa tuo pinta. Eka aattelin että jos hihat lyhentäis, ja rypyttäis kuminauhalla.. Hihansuissa mansetit.

Hiha on ohutta, läpinäkyvää, mitälie sorsettia :) -Ehkä annan sen olla...

Siinäpä helemaa. Komia on. Ei oo nuin kiiltävä ku salamavaloissa. Ja kuus egeä tartti köyhtyä, että sai koltun omaksi. Minä konna taisin enemmän netota kirpulla vanhastani :DD

Kuvat otti Poikanen 4 vuotta!!   -Pikkuse oli jäppinen mielissää, kun eka kerran Mamma pyytää, voisitko ottaa kuvia. -Kyllä järkkäri räpsy :) -Miten ne nui hyviä oliki. Sopiva perspektiivi.

Soppeli päivän alotus mustissa. Hetken päästä tuliki Jokuheppu tutkimaan homeenhajua, ja purki eteisaulan, ja jatko keittiöön.. Pahalta näyttää. Mutta sillai hyvältä että sain viimein homenokkani haistamalle hajulle selityksen, eikä kukaan joka ei haista hometta, menetä terveyttään tuon takia. Ilmeisesti levennyt naapureihin. Joku iso patterien runkoputki hajallaan. Tähän mennesä iltaa voi luikutella jo että koditonna kuljeskelen vain... -Onneksi vaatehuone, sängyt yms isoin omaisuus on yläkerrassa. Haju kämpässä on karsea, ja purkua alotettaessa pidettii läpivetoa takaovesta etuovelle. Mutta ku ovet oli ollu hetken kiinni, ja jouduin käyttää sielä vielä yhtä ukkoa, meinasin tukehtua. Ja mies käski munt ulos ennenku "sairastun" :) -Olkkarin ja keittiön tavarat on siellä  homehtumassa. -Nyt ku paikat on auki, itiöt leviää, ja tarttuu. Kerran lemu on niin mieletön.

Lissu