Virkitty hattu, (ihan pakko sanua iillä, joku joskus puhu virkkimisestä ja se on jääny niin elämään) löytyi kirpulta. Hintaa oli senverran että tovin tuumailin minkälaisia mekkosia naisella on kesää odottamassa, mutta kun muistin ne punatet kopukat niin päätin ottaa, ja soma on ku mikä. Säästynpähä yheltä hellehatun ompelulta, kun sei nyt näytä olevan niin yksinkertasta. Lanka on aika kiiltävää, ja raskasta, en oikeen osaa sanoa mitä, ehkä tekokuitua tai sitten ei. Se kiilto ehkä epäilytti eniten, mutta ei se tuossa niin näy.

                                   

                                  

Mahtavia nää meidän kuvausateljeet :p

Akalle löytyi myös kevään kadoksissa ollut takkikangas, samalta reissulta, edullisesti kaks verhoa 4 egeä. Ja kun kaivoin kankaan kassista, Nainen luki ajatuksia ja sano: -Mun takkikangat! -Kun sais sen vaan tehtyä :) Nuorimmaisellekki on hienot suunnitelmat jo olemassa. Eikö se oo jo ainaki puoliksi tehty ku on matskut ja suunnitelmat!?!

                                                                                                          

Kukat on noin 25 cm korkeita, ja 10cm leveitä. Paksua puuvillaa, hyväkuntosta. Toisen aattelin yrittää säilö verhoksi, ja toisesta ehkä paneelin, jos sais niin nuukasti tehtyä. Tämä oli semmonen, tuossa se on!! Olin just väsänny Naiselle punasesta roteesta pipan. Pitäs neki muute esitellä.

-Lissu