"Ovikyltti", me mellastetaan täällä!

Tämmönen tuoli löyty kiekasta, 2€. Onneksi oli mukana alkuperänen punanen päällinen, joka vaihettiin pikimmiten tämän haalian tilalle.

Ovelta kurkistellen. Oikialla leluhylly. Pöytä Mamin kirppislöytö, ja maalattu. Kunnon lastentuolien puutteessa, ostettiin uusia aikuisten jakkaroita, ja Isukki pätkäs jaloista 15cm pois.  -Aikomuksena on joskus maalailla loppuja puunvärisiä, ja pöytäki uudelleen, muuhun tavaraan sopivaksi. Sitte joskus.

Oven suunnasta edelleen. Nyt näkyy sänky, joka on tehty Kiekasta löytyneistä päädyistä ja pohjasäleiköistä, sekä laudelaudasta. Nykyseen kämppään muutettaessa sain vihdoin maalattua koko hökötyksen. Ja Kiepparista on myös sängyn alta pilkottava rullilla oleva sängynalus-sänky Kuopusta varten. Päiväpeittojen tarinat löytyy täältä :paivapeittoja-ja-mirimakon-piiraisen-kuosia/ ...

Katos on "Prinsessakatos" Kirpulta 1,25€, mutta siihen tarvii varmaan vaihtaa kevyemmät verhot. Keltanen torkkupeitto on kulkenu mukana jo niin kauan etten sen alkuperää muista. Sininen on kiekkarista 5snt. Vasemmalla näkuu Karhun alta aavistus uutta lasten löhötuolia alkuperäisessä asussaan. Matot on ikean, ruskea niistä ostettu kans Kiekasta 20snt, tai jotaki muuta yhtä päätähuimaavaa.

Tuoli kunnolla, ja arrrmottoman likainen peili :/

Kurkistus yläsängyn pesään, jonne vihdoin on saatu myös lukulamppu!! -Saa nähä toimiiko noin pienten kanssa..

Ja alapetin pesään, jonne Kilppari onki jo kellahtanu.

Karhut ja muut öppiäiset on asettuneet "apupöyälle", jossa voi piirtää, ajaa rallia, "laittaa ruokaa" jne.. Apupöytä valmistu liimalevystä ja hyllyn kannattimista. Vauvalle löyty sävyyn sopiva sänky Kiekkarista 20snt. Turvakaukalo saatiin entisiltä naapureilta, ku heille oli kertyny monta. Oikialla näkyy vilahus maanmainioista lelulootista.

Tässä Kiekasta euron postilaatikoita, jotka palvelee uuesa virassaan vallan mainiosti, ja muuntuvat leikeissä sujuvasti millon miksiki.

Legendaarinen raakalautahyllykkö, jonka ei pitäny kestää, eikä pysyä pystyssä rautakaupan ukkojen mukaan. Kun en opiskelijana raaskinu ostaa hyllyä tilanpuutteessa, ja paikalliselta sahalta saatiin opiskelia-alennusta. Leikkautin kalikat määrämittaan, ja kävin ostaan nauloja suunnilleen värin ja mitan perusteella, ja siinä se tököttää pystyssä edelleen. Lukuisista muutoista huolimatta. Siksi sen ei pitäny kestää, ku eihän hyllyköitä VOI KASATA nauloilla!!

Minikeittiö sängyn takana nurkkauksessa. Oon aikaa sitte tehny vanhimmalle tuon hellalevyn liimapuulevylle, maalasin kaks metallikantta mustaksi, ja ruuvasin ne kiinni, pari limsapullon korkkia valkeiksi ja nekin ruuvilla kiinni, numerot vaan ja menoksi. Nykysessä huoneessa ei ollu oikeen muuta lasku-alustaa kuin pöytä, niin täräytin sen hyllynkannattimilla seinään. Pittäähä se nyt jäähä tillaa ruokailla. Ilman että irtolevyt heiluu siinä haitolla.

Pikkuse on ylisuuri pata tuolle hellalle, mutta se onkin vuoroin lego, ja vuoroin puupalikka-kattila

Kolo kavuta portaita pitkin pesään. Oikialla kello, joka saatiin tupari-lahjaksi, mutta kun sei tähän oikiaan keittiöön mahu niin suotta sitä hyllyssä seisottaa, ku penskat vinkuneet omaa kelloa.

 

Palloja, ympyröitä, pyöreitä...

Karhun lepotuolin takana näkyy hiukan vaiheessa oleva avohylly, johon pitäis vielä verho väsätä eteen. Hierojana työskennelly edellistä edeltävä asukas on laitattanu tänne altaan, ja me teipattiin se ilmatointiteipillä kiinni, ettei lastenhuone olis liian katastrofialtis. Ja oon laittanu hylly tuohon aukkoon, ja sielä on askarointikamaa, pelejä yms.

Hylly vielä, kaikkine ihanuuksineen. Erityisesti tuo oranssi puhelin!!

-Lissu