Olen viiden valloittavan pikkuisen 26-vuotias äiti; tyttö syntyi 02/2008, poika 04/2009, poika 05/2010 ja tyttö+poika 10/2011. Asumme Pohjois-Lapissa. Mieheni käy päivätöissä, minä olen lasten paijattavana kotona.

Minulla on - noh, palava intohimo käsillä tekemiseen. Ompelen, maalaan, väkertelen, näpertelen ja askartelen kaikkea itseäni kiinnostavaa. Erittäin mieluusti pyörin kirpputoreilla. Poimin poisheitettyjä tavaroita talteen, ja teen löytöjä latojen nurkilta. Tämä on ystävien ja suvun piirissä onneksi huomattu, ja minulle roijataankin silloin tällöin kaikenmoisia aarteita tarjolle.

Tyylini - jaa, onko sitä? Monesti ajattelen, että voisin antaa rahani Lissun sijoitettavaksi, hän kun tekee niin mahtavia löytöjä! Lissu luonnollisesti on aivan päinvastaista mieltä. No, tykkään aika monensorttisesta. Menneiltä vuosikymmeniltä löytyy paljon herkkuja esimerkiksi tekstiileissä; Tampella, Fin-Helen ja Marimekko saavat painokankaillaan materialistin sydämen laulamaan duurissa.

Kuvataiteessa koukuttaa esimerkeiksi Aletta Ranttila, Kuutti Lavonen ja Anu Tuominen. Muotoilijoista en voi olla mainitsematta sellaisia kuin Eero Aarnio, Arne Jacobsen ja Mikko Laakkonen. Entä keräilenkö jotain? Tuota.. en varsinaisesti ole koskaan alkanut keräilemään, mutta minulle on kerääntynyt aika satsi Arabian ´retrokuppeja´ tasseineen. Muumikuppeja on noin miljoona (tai ainakin kolmekymmentä ;b). Vuosikertaverhoja meillä olisi kai kolmen keskikokoisen omakotitalon tarpeisiin - sekä kesäksi että talveksi omansa. Välillä pöyhin varastoja ja ripustan niitä seinälle tai ikkunaan, sieltä ne sitten suorastaan huutavat tulla ommelluksi mekon tai muun ihokkaan muotoon. Erilaiset värikkäät muovijutut, kuten Mäkisen kuvastimen valmistamat kukkapeilit ja muut vuosien varrella kerätyt kivat jutut odottavat sinne omaan kotiin pääsyä.

Opiskelua on takana merkonomin papereiden verran. Ihan kaikkea väsäämääni, keksimääni ja kehitteillä olevaa en uskalla tänne laittaa, koska toivon tulevaisuudessa olevani käsi-ja taideteollisuuskategoriaan kuuluva pyristelijä. Siksi tämä blogi on välissä osaltani uinuksissa.. minä se paukuttelen pajassani silloin(lue: rovitan paikkoja keittiö-kodinhoitohuone -akselilla).

Toivottavasti saat innostusta, ideoita ja vinkkejä tekemisistämme! Koetan muistaa aina mainita, jos jonkin tekeleen ohje tai idea ei ole alunperin oma. Se on mielestäni asiaankuuluvaa ja kohteliasta.