Kuutar

Hassua, mietin nyt että aika ylläri kuin pirteältä tuo näyttää hopeisena. Verraten pronssiseen, joista jokaisella varmaan riittää mielikuvia ;)  -Esittelin joku aika sitten täällä aarteitani, arabian astioita. Ja aikeesta vaihtaa ne koruiksi, joilla yhtälailla arvo säilyis. Kalevala koruja kävin katteleen, ja ykkösenä ylitse muiden nousi Plisé :) -Kotona kuvastoa selatessa alkoi tuo Kuutar hopeisena iskeä sitte lujemmin ja lujemmin.


Tässä on sitten se rakkautta ensi näkemältä...Plisé. Vajaa kuus senttiä leveyttä, ja noin 50cm ketjulla asettuu kauniisti.

"Plisé-korusarja ilmentää kiinnostavalla tavalla Marja Sunan uraa taiteilijana ja vaatesuunnittelijana. Korusarjassa toistuu vaatepliseerauksista tuttu muoto, joka on koruissa toteutettu himmeään mattahopeaan. Marja Sunan koruissa valo on tärkeä pinnan elävöittäjä. 

Taiteilijan omin sanoin ”Avautuvat laskokset heilauttavat elämän voimaa kantajalleen”.

Harmaalla kirjoitetut lainattu täältä.

Nuo ihanuuet jätin eilen tillaukseen, heti piti toteuttaa suunnitelman osa numero kolme, kun ensimmäiset astiat lähti mun kaapista "maailmalle" :) -Hyvään hoitoon, ja rakastavaan kotiin :DD

(Vihreät kupit ja asetit; kuvaa odotellessa :))

-Lissu