Kerran kun Miekkonen haki munt sairaalasta, poikettiin kirpparin kautta, koska tarvin housuja. Kiire painoi päälle, että ehitään hakemaan muksuja, joten pikapikaa pinkasin. Mukaan tarttu tämä Omppuhuivi. Kuva huijaa pohjaa enemmän turkoosiksi, vaikka minusta se on aika rehellisen sininen, ja näin ollen hiukan erikoinen valinta.

Sitte "löysin" nämä. Kiireen takia kokeilematta, ja erikoisemmin tarkistelematta kaappasin mukaan. Sen huomasin että, ennestään kapiat lahkeet oli kavennettu sorttia sukkahousuiksi. Mutta tuo repeämä haaruksissa sauman kyljessä suorastaan ärsytti. Koska hintaa oli kuitenki 5 egeä.

Mun periaatteisiin kuuluu että kirpulla myytävien aikuisten ehjät farkut, on hintahaitarissa 5-10, ja erikoisen kalliit/uudet 10-20euroa. Ja risoista pyydetään enintään 50snt tai euro, ja vika mielellään mainittakoon. Yleensä nämä sanomatta selvät jokamiehen oikeuksiin verrattavat kirppuilijan säännöt, kuuluisi olla senverran selkäytimessä, ettei tällaisia "huijauksia" tehdä. Tottakai luulin ostavani ehjät housut, muuten kyllä onkin aivan erinomaisen hyvät, ja sopivat, ja saahan tuon korjattua, mutta se on se periaate!! -Niin ankara periaate, että hintalapun perusteella saa paika omistajan selville, joten soitin kirpulle, ja pyysin välittämään terveiset kirppis-säännöistä, joista myyjä oli kanssani täsmälleen samaa mieltä, ja pyysi numeroani tälle myyjälle annettavaksi, että voi ottaa halutessaa yhteyttä, vaan eihän sitä totisesti ole kuulunut. (Myyjä arveli kun kuvailin tuota, että no siksihän ne on myyntiin menneet)

Nooo, sukkahousu-pienennykset on purettu, ja housut olleet ahkerassa käytössä, mutta muistetaanpa taas vilkuilla tarkkaan kun kirppuillaan, että mitä siellä ollaan ostamassa.

-Lissu