Tänne jäivät, eihän sitä kaikkia muista. Herrasväen "joulutähet"... Kiikussa istuva tähti antaa vähän mittakaavaa suurimmasta, jonka halkaisija oli muistaakseni noin 80cm. Itellä meillä on keskikokosia punasia lastenhuoneessa, ja valkoisia olkkarissa. Näitä kartongista valmistettuja versioitaolivat myymässä jotkut lapsukaiset Zeppelinissä, ja jostain syystä näin upet tähet ei olleet ihmismassoille kelvanneet vaikkei hintakaan päätä huimannut. Oliko suurin tähti 8€, keskikoko 5€, ja pienin 3 egeä. Jututin heitä, ja olivat joulurahhaa tienaamassa ja ite teheneet, ja minusta tuollainen yritteliäisyys on aina niin kannatettavaa, että "rahaa nostaessani" otin muutaman markkinointipuhelun, ja sainkin vajennettua lasten myyntipöytää reilusti.

Idea näytästää suht yksinkertaiselta, neliön arkkiin molempiin kolmioihin kolmioviillot, ja taittelu jokatoinen erisuuntiin. Jokatapauksessa väkertämsitä riittää, ja hinta tuskin peittää materiaalikuluja, vaikka niihin nyt varmaan on saatuki sopnssausta. Mua kummastuttaa aina, että rihkamaa kyllä kannetaan kotiin hinnasta piittaamatta, mutta lasten pöytä saa nököttää siellä ihan rauhassa. Kauheasti tarttee mielikuvistusta että iskee tuonne ledivalot kiemurteleen sisälle ja on näyttävää. Paksuutta tällä isoimmalla on ainaki sen 15cm.

Siinä lähempää, rakennetta tarkastellen. -Noo, jouvuttepaha tulla ennen viikkoa neljä käymää, niin saatte nuoki mukaanne. :)

-Lissu