Tän värisestä lähettiin. Noin suunnilleen. Himpun on hihan vuoriki ottanu väriä, kun innoissani kattilassa keittelemällä värjäsin. Alunperin keväällä Tirppa tarvi takkiaan, ja aioin tehä, vaan en sitte pystynykkää ompelee. Niinpä kävin ostaan kirppikseltä tämmösen "poikien" takin. Semmoseksi se oli varmaan turvallisen harmaanbeigenä, lentokoneitten kuvilla, ja numeroprinteillä varustettuna tarkotettu. Muuta sellaisenaan kelpoa, tai värjäykseen sopivaa kun ei sattunu sille reissulle. Mutta hyvä takki, nepeillä irtoava huppu jne.

*Harmi, että olin niin leipäytynyt vanhaan kameraan, ja sen oikkuihin, ettei nyt ole saatavilla aivan alkuperäsessä kuosissa olevan takin kuvatusta. Eikä edes ilman kuvatuksia olevasta takista. Ja siitä voin syytellä omaa innokkuutta esitellä uutta kameraa käymään poikenneelle Mammalle,  koska räppäsin hänestä kuvia, niin toki ne piti hänen silmien alla poistaakkin ;) -Loputon kamerakammo :D -Ja siellä meni hetkeä aikasemmin Typyn takin yksityiskohista napatut otokset samantien, ku olin tyhjänny kortinki vasta, niin muistelin sen olevan tyhjä, ja enkä kattonu tarkasti poistaessani kaikki kerralla :/

Noo, tarkastellaan lopputulosta. Keväällä siis hankittiin, ja käyttöön meni semmosenaan, melko pian värjäsin sen synkiän värin tuon punaoranssin alle, ja nyt vihdoin toteutimme lopullisen suunnitelman applikoimalla kuvia takkiin. Annoin Tirpalle vapaan sanan esittää toiveita, ja kuvat on toteutettu Tirpan toiveitten mukaan. Ja samalla peittämään alkuperäset kuvat ja printit.

Ihan on minun mielestä näkösiä, vaikka ommaa työtä kehuskelenki. Eli arviota elikoista saa heittää ;)

Aika symppis vastalause tämän hetken Afrikan elukka -villitykselle :) -Vai menikö se jo?

Iki-ihana korvalätsä on Viivin käsialaa, ja aiemmin täälä esiteltykki. Ja kun se sitten kotiutu meille, saatiin loput palaset mukana, ja niinpä elikot sitten edustaa lätsän kans samassa kuosissa!

-Lissu, hurrrrrrjan tyytyväisenä saavutukseensa :D 

 -Sitäpaitsi korjasin Poikasen nahkiksen revenneen kauluksen, ja Tirpan kolmet housut, wau!!!